dzis policzylem, ze nawet odliczajac moje produkcje - przekroczylismy 1000 postow! :D
jest wiec okazja podziekowac wszystkim, ktorzy swymi wpisami przyczyniaja sie do rozoju forum
kazdy z Was wnosi cos waznego i - jak sami nie raz przyznajecie - nawet lektura forum, bez aktywnego w nim udzialu (w sensie zalozenia tematu czy pisaniu postow) potrafi otworzyc oczy na wiele spraw
To Tobie nalezy podziekowac, wiadomo ze bez nas forum nie podzialalo by dlugo, ale to Ty je stworzyles w taki sposob ze przyciaga ludzi z problemami, ktorzy moga tu odnalezc wsparcie i ulatwic sobie wyjscie z problemu. Gratuluje tysiaca, jednoczesnie zycze Ci ( na przekor istoty forum ) aby uzytkownikow bylo jak najmniej... ;)
Miodziu,
jestem pierwszy raz na forum, niedawno napisalam o mojej sprawie i otrzymalam odp, ale nie moge jej odczytac. Czy musze najpierw zautoryzowac odpowiadajacego? Jak to dziala? Prosze pomoz. Pozdrawiam. Dot
witaj - dostalas info, ze ktos dopisal sie do Twojego wątku czy odpowiedzial na post - nie mozesz go odczytac, bo go nie zaakceptowalem z powodow opisanych w naglowku :) teraz powinnas moc odczytac ten wpis bez klopotow - pozdrawiam