Moja znajoma była w podobnej sytuacji. Miała dość nałogu męża, dlatego postawiła mu ultimatum. Jej mąż leczył się w ośrodku w Międzyrzeczu Podlaskim
Misie 83, 21-560 Międzyrzec Podlaski
+48 690 631 022 / +48 510 935 984
http://www.darzycia.eu/
Chyba czas założyc dział: miejsce na reklamę prywatnych, płatnych ośrodków. Nie mam działalności gospodarczej, ale można wzamian zasilić nasze stowarzyszenie - choć 1% :)
No bo z jakiej racji ktos ma na forum (gdzie bezpłatnie i bezinteresownie się wspaieramy) za darmo reklamować swoją działalność, na której zarabia (często niemałe) pieniądze? Nawet się nie fatygujecie, by opisać specyfikę ośrodka!
Leczenie alkoholizmu wymaga wsparcia profesjonalnych psychoterapeutów, którzy prowadzą terapię w prywatnym ośrodku leczenia uzależnień. Ofertę ośrodka znajdziesz tu psychoterapia24.pl. Moja znajoma nie mogła sobie sama poradzić ze swoim problemem i skorzystała ze wsparcia ośrodka. Ponieważ leży nad morzem i zachowuje dyskrecję wszyscy myśleli, że była w sanatorium
No dobra - zakładam dział o ośrodkach prywatnych=płatnych i będę do niego przenosił tego typu wpisy dla porządku. Resztę forum pozostawmy jako wzajemne wsparcie, a nie miejsce szukania klientów, zgoda?
Jesteśmy ośrodkiem działającym na terenie Wrocławia. Przyjmujemy w trybie ambulatoryjnym (dochodzącym). Jesteśmy wykwalifikowaną kadrą terapeutów uzależnień i psychologów. Stosujemy najnowsze metody leczenie, zaczerpnięte z najnowszych badań ze Stanów Zjednoczonych.
Oferujemy:
- terapię uzależnień cywilizacyjnych: siecioholizm i jego odmiany, biogoreksja, botoksoreksja, tanoreksja, fitoreksja, ortoreksja, hikikumoria
- terapię uzależnień klasycznych: alkoholizm, narkomania, lekomania, hazard
- terapię związaną z zaburzonym obrazem siebie: anoreksja, bulimia
- terapię DDA oraz wpółuzależnionych
- interwencje kryzysowe w domu pacjenta