Dla osób z Krakowa i okolic mogę bezsprzecznie polecić ośrodek Wiosenna. W Krakowie przyjmują, oceniają sytuację i kierują na leczenie. Prowadzą terapię i wspomagają, wspierają aby się nie poddać bo wyjść z uzależnienia jest ciężko. Wiem - bo się leczyłam właśnie u nich. Terapeuci bardzo doświadczeni, wiedzą co trzeba robić jak się zachowywać. Jednocześnie są bardzo sympatyczni i konsekwentni. Dzięki nim wyszłam z alkoholizmu. Dzięki nim stanęłam na nogi i ratuje własne życie. Pozdrawiam i polecam. http://centrumterapiiwiosenna.pl/
Zgodzę się. Ośrodek Wiosenna godny jest uwagi dla wszystkich chcących wyleczyć się z nałogów. Poradnia w Krakowie to taki pierwszy przystanek dla niektórych, a dla niektórych na tym się kończy. Kontrolne wizyty, sesje terapeutyczne. Ważne że mają dość indywidualne podejście, nie każdy reaguje tak samo jak ktoś inny. Ja jestem super zadowolona z efektów u nich. http://centrumterapiiwiosenna.pl/
Dobrze że w Krakowie jest taka poradnia pomagającym uzależnionym i ich rodzinom. Wiosenna ma zatrudnionych bardzo dobrych i wykwalifikowanych terapeutów. Ja czułam się tam normalnie, bez żadnego wstydu, jak to czasem bywa. Czułam, że tam są ludzie, którzy chcą mi pomóc. www.centrumterapiiwiosenna.pl
Ja chodziłem do Wiosennej jako uzależniony. Moja żona alkoholiczka, a ja współuzależniony. Dali mi bardzo dużo wsparcia, dużo rad i porządną terapię. Teraz radzę sobie z żoną jak wypije, wiem co robić i ciągle oczywiście staram się namówić ją na terapię i odwyk. Coraz uważniej mnie słucha, więc sądzę że to tylko kwestia czasu. Ale stanąłem ponownie na nogi właśnie dzięki tej poradni i jej psychoterapeucie.
Poradnia w Krakowie jest rzeczywiście bardzo dobrą kliniką jeśli chodzi o uzależnienia. Z innych opcji czy usług nie korzystałem. Miałem bardzo dobrego psychoterapeutę w trakcie powrotu do realiów po odwyku. Bardzo dobrze mi się z nim współpracowało i rozmawiało. Doskonale sobie radzi z takimi osobami jak ja i wie jak nam pomóc. www.centrumterapiiwiosenna.pl