ciezko mi powiedziec czego slucham, bo slucham wszystkiego ;) kiedys bylem zadeklarowanym punkiem i lupalem na basie w punkowej kapelce. ostatnio mam bombe na polski toxic bonkers. jezeli ktos lubi hXc to polecam
rewelacja!!!! dzięki! bardzo fajna, energetyczna i optymistyczna muzyka-takiej mi teraz potrzeba. Jak masz jeszcze coś w tym stylu to z chęcią posłucham
zymosis i capsula już wcześniej znałam:) bwicked jeszcze nie-bardzo fajne jest.
Kocham taką muzykę-jest dla mnie najlepszym lekarstwem. Wiele bardzo silnych emocji(pozytywnych:)) doświadczałam podczas jej słuchania.
Akurat na Twoim chomiku nie widzę moich najukochańszych wykonawców, ale na pewno ich znasz;) - Aes Dana i H.U.V.A Network. To już totalny kosmos dla mnie-uwielbiam ich za przestrzeń jaką mają w swojej muzyce.
pozdrawiam
a ja uwielbiam sluchac Dżemu! piosenki są przesiąkniete ćpaniem i całą tą otoczką, wokalista cpał ale nie umiał przestać, o tym są utwory dżemu. to mi pomaga nie palić....
wszystkim fanom ciezkich brzmien polecam kapele Black Dahlia Murder. kolesie graja kosmicznie szybki i techniczny death metal, a do tego maja mega poczucie humoru (teledyski).
polecam !